What's your impact?

Thema Baronie van Breda Business Awards 2020

Het thema van Business Awards Baronie van Breda 2020 is bekend! ‘What's your impact? - Wat draagt uw onderneming bij aan de maatschappij?’. 

Levert u met uw onderneming een positieve bijdrage aan de maatschappij? Denk hierbij aan gebieden als gezondheid, werkgeverschap, leefomgeving, energie en grondstoffenverbruik. Deze 3e editie is het tijd om de focus breder te trekken: wat is uw (duurzame) impact op de maatschappij betreffende één of meerdere van deze onderwerpen?

What’s your impact? - Wat draagt uw onderneming bij aan de maatschappij?

Ondernemen is één, op maatschappelijk niveau een bijdrage leveren aan de maatschappij een grote twee. Dit jaar kijken wij verder dan het bedrijf an sich: wat is de impact van uw bedrijf op de maatschappij? Hoe levert u een duurzame bijdrage die mee helpt aan het verbeteren van de maatschappij?

We denken daarbij aan gebieden als gezondheid, werkgeverschap, leefomgeving, energie, grondstoffenverbruik et cetera. Zorgt u met uw bedrijf op een positief effect op één of meerdere van deze actuele onderwerpen? Bent u daarbij een voorbeeld voor andere bedrijven? Díe bedrijven willen wij graag in de spotlight zetten en zoeken wij als kandidaten voor de 3e editie van de Baronie van Breda Business Awards!

Ook worden bedrijventerreinen opgeroepen om zich te melden als zij op het gebied van verduurzaming iets bijdragen. Lees hier meer over de nieuwe award special voor bedrijventerreinen!