Sponsoren & Partners

Ontmoet onze sponsoren en samenwerkingspartners

Business Awards Baronie van Breda wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren en onze partners. Bekijk hieronder een overzicht met onze gewaardeerde sponsoren. Onze samenwerkingspartners zijn de onderwijsinstellingen Avans Hogeschool en Breda University of Applied Sciences. Samen brengen wij de Business Awards Baronie van Breda tot grote hoogte.

Wij stellen onze ambassadeurs voor

Ontmoet de ambassadeurs van Business Awards Baronie van Breda

Business Awards Baronie van Breda beschikt over enkele ambassadeurs die het evenement onderschrijven. Bekijk hieronder een overzicht van onze ambassadeurs. Wilt u ambassadeur worden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Sponsorpakketten

Ontdek onze sponsormogelijkheden

Wij bieden organisaties uit de Baronie van Breda de mogelijkheid om een sponsorpakket af te nemen, waarbij zij exposure en media-aandacht krijgen. Zij ontvangen bovendien vele extra’s, zoals aanwezigheid op het evenement en zitting in de jury. Wij bieden geïnteresseerden drie sponsorpakketten aan: Goud, Zilver en Brons. Meer weten over deze pakketten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.