Blijf op de hoogte

Laatste nieuws Business Awards Baronie van Breda

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen rondom de Business Awards Baronie van Breda? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die het netwerkevent u biedt? Houd onze nieuwspagina in de gaten. Geregeld verschijnen hier nieuwsberichten, blogberichten en interviews. 

 • Interview bestuursleden in magazine Regio Business

  Interview bestuursleden in magazine Regio Business

  Na een succesvolle eerste editie, wordt in 2019 een vervolg gegeven aan Business Awards Baronie van Breda. Tot en met 15 december kunnen onderscheidende ondernemingen uit de regio zich kandidaatstellen en meedingen naar de prestigieuze Business Award.

 • Ding mee naar de Businessaward en meld uw organisatie aan

  Ding mee naar de Businessaward en meld uw organisatie aan

  Business Awards Baronie van Breda is een awardshow en netwerkevent waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Op 26 maart 2019 vindt de tweede editie plaats. Organisaties uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur kunnen zich vanaf nu kandidaatstellen om mee te dingen naar de felbegeerde Businessaward.

 • Kick-off Business Awards Baronie van Breda 2019

  Kick-off Business Awards Baronie van Breda 2019

  Afgelopen dinsdagochtend was de officiële kick-off van Business Awards Baronie van Breda 2019. De kick-off vond plaats bij Thetford Nederland B.V., de winnaar van vorig jaar. Persrelaties uit de regio waren van harte uitgenodigd om verslag te doen van deze kick-off.

 • De winnaar van Business Awards Baronie van Breda is bekend

  De winnaar van Business Awards Baronie van Breda is bekend

  Op dinsdagavond 3 april vonden de Business Awards Baronie van Breda plaats. De drie bedrijven Hero Benelux, Netvlies B.V. en Thetford Nederland B.V. streden met elkaar om de felbegeerde award. Thetford Nederland B.V. is als winnaar uit de bus gekomen! 

 • Ruimtelijk vormgever Geert Snijders ontwerpt award

  Ruimtelijk vormgever Geert Snijders ontwerpt award

  Komende dinsdag wordt de winnaar van de Business Awards Baronie van Breda bekendgemaakt. Tijdens een spectaculaire awardshow wordt bekend wie de prestigieuze award wint. Deze award is gemaakt door ruimtelijk vormgever Geert Snijders.

 • Maak kennis met het Comité van Aanbeveling

  Maak kennis met het Comité van Aanbeveling

  De Business Awards Baronie van Breda wordt mede mogelijk gemaakt door het Comité van Aanbeveling. Dit comité bestaat uit Jeroen van Glabbeek, voorzitter VNO-NCW Kring Breda, Paul Rüpp, bestuursvoorzitter van Avans Hogeschool, en Paul Depla, burgemeester van Breda.

 • Onze samenwerking met het onderwijs

  Onze samenwerking met het onderwijs

  Awardshow Business Awards Baronie van Breda wordt geïnitieerd door de 3 O’s (Overheid, Onderwijs en Ondernemers). Niet voor niets zijn wij een samenwerking aangegaan met (de studenten van) de regionale onderwijsinstellingen NHTV, Avans Hogeschool en ROC West-Brabant. Lees er hier meer informatie over.
   

 • De drie genomineerde bedrijven zijn bekend

  De drie genomineerde bedrijven zijn bekend

  Op 3 april vindt in de Grote Kerk Breda de Business Awards Baronie van Breda plaats. Innovatieve bedrijven uit Breda, Etten-Leur en Oosterhout konden zich kandidaatstellen voor deze prestigieuze awardshow. Een gerenommeerde jury heeft op 14 maart de drie genomineerden bekendgemaakt.

 • Het programma van Business Awards Baronie van Breda

  Het programma van Business Awards Baronie van Breda

  Op dinsdag 3 april 2018 vindt de allereerste editie van de exclusieve awardshow Business Awards Baronie van Breda plaats. Met deze prestigieuze awardshow wordt Bredaas ondernemerschap gevierd en worden onderscheidende ondernemingen in het zonnetje gezet. Bekijk het programma.

 • Start ticketverkoop Business Awards Baronie van Breda

  Start ticketverkoop Business Awards Baronie van Breda

  Op dinsdag 3 april 2018 vindt de allereerste editie van de exclusieve awardshow Business Awards Baronie van Breda plaats. Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag hun entreeticket bestellen! Lees hier meer informatie over de ticketverkoop en het voorlopige programma. 

 • Vergroot uw netwerk en word sponsor van Business Awards Baronie van Breda

  Vergroot uw netwerk en word sponsor van Business Awards Baronie van Breda

  De Business Award Baronie van Breda wordt hét inspirerende netwerkevent van Baronie van Breda. Wilt u deel uitmaken van deze prestigieuze awardshow? Ondernemingen uit de Baronie van Breda hebben de mogelijkheid om sponsor te worden van de Business Awards Baronie van Breda. 

 • Verbondenheid tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers

  Verbondenheid tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers

  De Baronie van Breda staat voor een uitdaging om zich stevig en aantrekkelijk te positioneren. Hierbij is het belangrijk dat Ondernemers, Overheden en Onderwijsinstellingen (de 3 O’s) met elkaar samenwerken. Met de Business Awards Baronie van Breda willen wij bijdragen aan een nauwe verbondenheid.

 • Veel belangstelling voor Business Awards Baronie van Breda

  Veel belangstelling voor Business Awards Baronie van Breda

  Op 3 april 2018 vindt het inspirerende netwerkevent Business Awards Baronie van Breda plaats. Er is veel animo voor de awardshow, want tientallen bedrijven hebben zich inmiddels kandidaat gesteld. De aanmeldingstermijn is daarom opgeschoven tot 24 januari 2018.

 • Magazine Regio Business over Business Awards Baronie van Breda

  Magazine Regio Business over Business Awards Baronie van Breda

  In de januari/februari-editie schenkt magazine Regio Business aandacht aan de Business Awards Baronie van Breda. In een paginagroot artikel worden lokale ondernemingen opgeroepen zich kandidaat te stellen. Wij zijn trots op deze mooie uitgave!

 • Nut én noodzaak van Employer Branding

  Nut én noodzaak van Employer Branding

  Op dinsdag 3 april vindt de eerste editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. Ditmaal is het thema ‘Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?’. Ontdek hier het nut én de noodzaak van Employer Branding.

 • Dáárom meldt u zich aan voor de Business Awards Baronie van Breda

  Dáárom meldt u zich aan voor de Business Awards Baronie van Breda

  Express your talent. Neem samen met andere ondernemers deel aan Business Awards Baronie van Breda en wie weet wordt u uitgeroepen tot de beste, meest onderscheidende onderneming van de Baronie van Breda.

 • De Ondernemer schrijft over Business Awards Baronie van Breda

  De Ondernemer schrijft over Business Awards Baronie van Breda

  Afgelopen december besteedde De Ondernemer, de zakelijke bijlage van dagblad BN DeStem, aandacht aan de Business Awards Baronie van Breda. Het is een prachtige uitgave geworden.

 • Officiële perslancering Business Awards Baronie van Breda

  Officiële perslancering Business Awards Baronie van Breda

  Afgelopen woensdag vond de persbijeenkomst van Business Awards Baronie van Breda bij een van de hoofdsponsoren Rabobank plaats. Persrelaties uit de omgeving van Breda waren van harte uitgenodigd om verslag te doen van deze officiële perslancering!
   

 • Bedrijven tekenen sponsorovereenkomst

  Bedrijven tekenen sponsorovereenkomst

  Op 3 april 2018 vinden de Business Awards Baronie van Breda plaats. Met deze prestigieuze awardshow wordt ondernemerschap gevierd en worden onderscheidende ondernemingen in het zonnetje gezet. De Business Awards Baronie van Breda worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Alle event-updates direct in uw mailbox