Informatie voor onze kandidaten

Meld u t/m 15 december 2019 aan!

Goed ondernemerschap is van onschatbare waarde voor een bloeiende regio als de Baronie van Breda. Gelukkig is dat op heel veel fronten te vinden, gelet op het grote aantal bedrijven en businessclubs in onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Bovendien blijkt de Baronie van Breda een aantrekkelijke vestigingsplaats voor internationale bedrijven door een goede samenwerking tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers. Dat mag groots gevierd worden!

What's your impact?

Stel uw onderneming kandidaat en ding mee

Het thema van de Business Awards Baronie van Breda 2020 is ‘What's your impact? – Wat draagt uw onderneming bij aan de maatschappij?’. Levert u met uw onderneming een positieve bijdrage aan de maatschappij? Denk hierbij aan gebieden als gezondheid, werkgeverschap, leefomgeving, energie en grondstoffenverbruik.

Alle organisaties uit de Baronie van Breda kunnen zich kandidaatstellen en meedingen naar de prestigieuze Business Awards Baronie van Breda! Het winnen van de Business Awards Baronie van Breda levert naast eeuwige roem, ook volop exposure en media-aandacht op. Het zal bovendien een extra boost geven aan alle betrokkenen én de medewerkers van uw organisatie.

Komend jaar is er ook een nieuwe BABvB award: één speciaal gericht op bedrijventerreinen. Lees er hier meer over!

Meedingen naar de Business Awards Baronie van Breda

Bekijk hieronder de stappen van het selectieproces

  • Om mee te dingen naar de prestigieuze Business Award Baronie van Breda, dient uw organisatie gevestigd te zijn in de Baronie van Breda - de gemeente Breda met de direct aangrenzende gemeenten als Oosterhout en Etten-Leur.
  • Meld uw organisatie aan van 1 oktober t/m 15 december 2019 via het aanmeldformulier.
  • Na de aanmelding ontvangt u per e-mail het vragenformulier. Wij verzoeken u vriendelijk deze vóór 6 januari 2020 te retourneren.
  • De eerste selectie zal leiden tot een drietal genomineerden die op 2 maart 2020 bekend worden gemaakt.
  • Deze genomineerden zullen bezocht worden door de deskundige jury die uiteindelijk bepaalt wie de winnaar wordt.
  • Tijdens het feestelijke event op 1 april 2020 worden de drie genomineerden in de spotlights gezet en zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Criteria waaraan uw organisatie moet voldoen

Ontdek of uw organisatie in aanmerking komt

Grote bedrijven zoals Amazon en Coca Cola hebben afgelopen tijd hun handtekening gezet onder een baanbrekende verklaring. Ze willen niet langer zoveel mogelijk geld verdienen, maar 'de maatschappij verbeteren'. Is het slimme marketing of menens?

We zien steeds vaker dat bedrijven er een tweede agenda bij hebben, één die geënt is op een maatschappelijke bijdrage die zij met hun onderneming kunnen leveren. Deze impact op de maatschappij kan uiteraard twee kanten op werken: het geeft een extra dimensie aan de visie van het bedrijf en het verhaal een onderneming uitdraagt waarmee de goodwill naar het bedrijf toe verbeterd wordt, én u draagt letterlijk een steentje bij als onderneming aan de maatschappij waarmee u het draagvlak potentieel vergroot. 

Twee awards

Tijdens de Business Awards Baronie van Breda 2020 worden er voor het eerst twee awards uitereikt: één voor bedrijven (De BABVB Award) en één voor bedrijventerreinen (de Locatie Award). 

Criteria waar bedrijven aan moeten voldoen:

• Aantoonbaar een duurzame bijdrage leveren aan het verbeteren van de maatschappij (denk daarbij aan de gebieden als gezondheid, Werkgeverschap, Leefomgeving/klimaat, Energie, Grondstoffenverbruik, etc.
 
• Daarbij een voorbeeld zijn voor andere bedrijven.
 

Criteria waar bedrijventerreinen aan moeten voldoen:

• Zich aantoonbaar hebben inspannen om hun terrein op enigerlei wijze te verduurzamen.
 
• Daarbij een voorbeeld zijn voor andere bedrijventerreinen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Business Awards Baronie van Breda? Wilt u weten hoe het aanmelden verloopt óf heeft u vragen over het thema?