What's your impact?

Thema Baronie van Breda Business Awards 2020

Het thema van Business Awards Baronie van Breda 2020 is bekend! ‘What's your impact? - Wat draagt uw onderneming bij aan de maatschappij?’. 

Levert u met uw onderneming een positieve bijdrage aan de maatschappij? Denk hierbij aan gebieden als gezondheid, werkgeverschap, leefomgeving, energie en grondstoffenverbruik. Deze 3e editie is het tijd om de focus breder te trekken: wat is uw (duurzame) impact op de maatschappij betreffende één of meerdere van deze onderwerpen?

What’s your impact? - Wat draagt uw onderneming bij aan de maatschappij?

Ondernemen is één, op maatschappelijk niveau een bijdrage leveren aan de maatschappij een grote twee. Dit jaar kijken wij verder dan het bedrijf an sich: wat is de impact van uw bedrijf op de maatschappij? Hoe levert u een duurzame bijdrage die mee helpt aan het verbeteren van de maatschappij?

We denken daarbij aan gebieden als gezondheid, werkgeverschap, leefomgeving, energie, grondstoffenverbruik et cetera.

De genomineerden bedrijven en bedrijventerreinen voor editie 2020 waren al bekend. Aan hen wordt het officiële Nominatie-certificaat overhandigd door voorzitter Ton JongeneelenVeel dank aan onze sponsoren en partners voor hun gestelde vertrouwen.

 

Award

gemaakt door Studio Meyrem

Studio Meyrem staat voor inclusief ontwerpen met en voor doelgroepen die minder gezien en gehoord worden in de maatschappij. De projecten die Studio Meyrem realiseert maken een sociale impact. Tastbare impact! Een perfecte combinatie met het thema voor de Business Awards Baronie van Breda 2020.

Door te ontwerpen in co-creatie met mensen uit de samenleving kan Meyrem iets betekenen voor anderen. Studio Meyrem maakt een impact door te luisteren naar wensen en behoeften van de mensen die dat nodig hebben. Met haar ruimtelijk ontwerp maakt Meyrem kleine verschillen die grote resultaten hebben.

Inspiratie haalt Meyrem uit de mens, omgeving en de natuur. Haar projecten hebben een tastbaar karakter waardoor het toegankelijk is voor een brede groep. Materiaal, kleur, vorm en structuur zijn voor haar belangrijke begrippen.

De laatste paar projecten die Studio Meyrem heeft gerealiseerd zijn bewustwordingsprojecten over gebarentaal, communiceren met technologie en  kinderen die vertalen voor hun ouders. Dit waren interactieve installaties uitgewerkt in multimedia. Hier maakte ze verhalen op verschillende manieren tastbaar en zichtbaar voor een groot publiek. Daarnaast is ze veel bezig met onderzoek naar materialen, tactiliteit en nieuwe innovaties om in te zetten voor haar projecten.