Vergroot uw netwerk en word sponsor van Business Awards Baronie van Breda

De Business Award Baronie van Breda wordt hét inspirerende netwerkevent van Baronie van Breda. Wilt u deel uitmaken van deze prestigieuze awardshow? Ondernemingen uit de Baronie van Breda hebben de mogelijkheid om sponsor te worden van de Business Awards Baronie van Breda. 

Op dinsdagavond 3 april 2018 komen ambitieuze ondernemers uit de regio samen om successen te vieren en elkaar te inspireren. Tijdens een avondvullend programma worden gasten getrakteerd op een dosis inspiratie, een interessante keynotespreker, een succesvolle awardwinnaar, professionele muziek, culinaire hoogstandjes en de allerbeste netwerkmogelijkheden.
 

Sponsoren verkrijgen exposure en media-aandacht

Ondernemingen uit de Baronie van Breda hebben de mogelijkheid om sponsor te worden van de Business Awards Baronie van Breda. Wij bieden geïnteresseerden drie sponsorpakketten aan: Goud, Zilver en Brons. Deze sponsorpakketten leveren u niet alleen exposure en media-aandacht op: de pakketten bieden u vele extra’s, zoals aanwezigheid op het evenement en zitting in de jury. 

Diverse gerenommeerde Bredase ondernemingen hebben hun naam al verbonden aan de Business Awards Baronie van Breda. Bekijk hieronder een overzicht van onze gouden, zilveren en bronzen sponsoren. Aarzel niet en voeg uw bedrijfsnaam ook toe! 
 

Gouden sponsoren

Rabobank
Rassers Advocaten
Tempo-Team 
Van Oers Accountancy & Advies
 

Zilveren sponsoren

STUDiO iBiZZ
Knook Breda
Holland Casino
 

Bronzen sponsoren

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders 
Van der Sande Makelaars
 

Ontdek de sponsormogelijkheden

Wilt u net als deze sponsoren profiteren van de vele voordelen van het sponsorschap? Of wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden van Business Awards Baronie van Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.