Veel belangstelling voor Business Awards Baronie van Breda

Op 3 april 2018 vindt het inspirerende netwerkevent Business Awards Baronie van Breda plaats. Er is veel animo voor de awardshow, want tientallen bedrijven hebben zich inmiddels kandidaat gesteld. De aanmeldingstermijn is daarom opgeschoven tot 24 januari 2018.

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar ondernemerschap gevierd wordt en onderscheidende ondernemingen in het zonnetje worden gezet. De allereerste editie van Business Awards Baronie van Breda vindt plaats op dinsdag 3 april 2018 op een bijzondere locatie in Breda. Dit jaar is het thema ‘Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?’.
 

Tientallen bedrijven hebben zich al aangemeld

Welke onderscheidende onderneming is een sterk werkgeversmerk? Ondernemingen uit de Baronie van Breda (onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur) kunnen zich sinds december 2017 kandidaat stellen om mee te dingen naar de prestigieuze Business Awards Baronie van Breda. Business Awards Baronie van Breda blijkt in ieder geval al een schot in de roos: tientallen bedrijven hebben zich tot op heden aangemeld voor deelname. Deze bedrijven hebben tot 24 januari 2018 de mogelijkheid zich in te schrijven en het toegestuurde vragenformulier in te vullen en te retourneren. Hiermee wordt de aanmelding definitief. 
 

Jury buigt zich over aanmeldingen

Na 24 januari 2018 wacht de jury van Business Awards Baronie van Breda een zware taak: in vier weken tijd zal de jury alle aanmeldingen uitvoerig beoordelen, waarna zij een eerste selectie met genomineerden zal maken. In de loop der tijd worden de drie definitieve genomineerden bekendgemaakt en zal de ticketverkoop van start gaan. 

De jury van Business Awards Baronie van Breda bestaat uit zes professionals uit de Baronie van Breda:

  • Boaz Adank, Wethouder Economische Zaken, Mobiliteit en Openbare Ruimte (VVD)
  • Sven van der Bent, Senior Operational Manager Tempo-Team
  • Lisette Evelien van Beveren – Jacobs, Director HR & Communications Lamb Weston / Meijer vof
  • Martin van Dijke, Directeur en aandeelhouder Van Oers Accountancy & Advies
  • Taco van der Dussen, Partner Rassers Advocaten
  • Wibo van Hekken, Directievoorzitter Rabobank Breda