Veel animo voor Business Awards Baronie van Breda 2019

Op 26 maart 2019 vindt Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats. Er is veel belangstelling voor de regionale awardshow, want tientallen organisaties uit de Baronie van Breda hebben zich de afgelopen periode kandidaat gesteld. De aanmeldingstermijn is inmiddels verstreken.

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar ondernemerschap gevierd wordt en onderscheidende ondernemingen in het zonnetje worden gezet. Op 26 maart 2019 vindt de tweede editie plaats in de Grote Kerk in Breda. Het thema is ditmaal ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Welke succesvolle stappen hebben organisaties gezet, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de continuïteit van hun organisatie? 
 

Organisaties konden zich aanmelden

Organisaties die op onderscheidende wijze aan dit thema voldoen, konden zich van 1 november t/m 15 december 2018 kandidaat stellen om mee te dingen naar de prestigieuze Business Awards Baronie van Breda. De aanmeldingstermijn is inmiddels verstreken en tal van organisaties uit de Baronie van Breda hebben gehoor gegeven aan de oproep en hebben zich kandidaat gesteld! Organisaties die zich hebben aangemeld, hebben een vragenformulier ontvangen. Deze formulieren dienen vóór 4 januari 2019 geretourneerd te worden, zodat de aanmeldingen definitief gemaakt kan worden. 
 

Jury buigt zich over aanmeldingen

Na 4 januari 2019 wacht de jury van Business Awards Baronie van Breda een zware taak: de zeskoppige jury buigt zich over de aanmeldingen en op 1 februari 2019 zullen zij een eerste selectie met genomineerden maken. Deze zes genomineerden ontvangen bericht en zullen aanvullende informatie moeten overleggen. Hier hebben zij twee weken de tijd voor. Op 1 maart 2018 – ruim drie weken vóór de awardshow – worden de drie definitieve genomineerden bekendgemaakt. In de loop der tijd zal de ticketverkoop ook van start gaan. 
 

Jury Business Awards Baronie van Breda 2019

De jury van Business Awards Baronie van Breda bestaat uit diverse professionals uit de Baronie van Breda:

  • Sven van der Bent, Senior Operational Manager Tempo-Team
  • Martin van Dijke, Directeur en aandeelhouder Van Oers Accountancy & Advies
  • Wibo van Hekken, Directievoorzitter Rabobank Breda
  • Nicole van den Heuvel, Advocaat en partner Rassers Advocaten
  • Gilbert Gooijers, Managing Director CM.com