Studenten AKV|St.Joost ontwerpen award

Dinsdag 26 maart vindt Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats. Tijdens een spetterende awardshow wordt bekend wie de Business Award wint. De award is ontworpen door studenten van AKV|St.Joost in Breda.

Op 26 maart vindt in de Grote Kerk in Breda Business Awards Baronie van Breda plaats. Innovatieve organisaties uit de regio konden zich kandidaatstellen voor deze prestigieuze awardshow. Een gerenommeerde jury heeft onlangs drie genomineerden bekendgemaakt: AXI BV, Filmfabriek & Filmkapitaal BV en Young Perfect BV. Wie van deze drie organisaties gaat er met de winst vandoor? 
 

Gebronsde award in 3D-print 

De winnaar van Business Awards Baronie van Breda 2019 kan niet alleen rekenen op eeuwige roem, exposure en media-aandacht: ook krijgt de winnaar een prachtige award. De award is een gebronsde 3D-print waarmee uitdrukking wordt gegeven aan de digitale transformatie van een oude, afbrokkelende wereld naar een nieuwe wereld. De award is ontworpen door studenten van kunstacademie AKV|St.Joost, namelijk Luna en Alissa. Het tweetal opereert als beeldend kunstenaars onder de naam Beeldbeesten.