Start ticketverkoop Business Awards Baronie van Breda

Op dinsdag 3 april 2018 vindt de allereerste editie van de exclusieve awardshow Business Awards Baronie van Breda plaats. Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag hun entreeticket bestellen! Lees hier meer informatie over de ticketverkoop en het voorlopige programma. 

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap gevierd wordt en onderscheidende ondernemingen uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur in het zonnetje worden gezet. De allereerste editie van Business Awards Baronie van Breda vindt plaats op dinsdag 3 april 2018 op één van de meest prachtige en aansprekende locaties van Breda: de Grote Kerk Breda. 
 

Programma met Hélène Hendriks, Boaz Adank en Joep van Deudekom

Op 3 april worden gasten in de Grote Kerk Breda verwelkomd door televisiepresentatrice Hélène Hendriks (bekend van NAC TV en FOX Sports). Zij zal de awarduitreiking begeleiden. Het programma wordt daarnaast opgeluisterd door prominente sprekers als VVD-wethouder Boaz Adank, cabaretier Joep van Deudekom (bekend van De Kwis en NUHR) en een nader bekend te maken captain of industry. Boaz Adank zal tevens de Economische Barometer van de Baronie presenteren. De muziek wordt verzorgd door de Nieuwe Veste en na afloop is er een aantrekkelijke netwerkborrel. Het exacte programma wordt de komende periode bekendgemaakt. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Bestel nú uw entreetickets

Ondernemers en andere geïnteresseerden uit de Baronie van Breda kunnen getuige zijn van deze exclusieve awardshow. In samenwerking met CM Payments is op www.babvb.nl de ticketverkoop van start gegaan. De premium business tickets zijn verkrijgbaar voor € 76,76 per stuk. Voor dit bedrag wordt u getrakteerd op een avondvullend programma met een dosis inspiratie en de allerbeste netwerkmogelijkheden. Businessclubleden betalen met een unieke kortingscode € 50 voor een premium business ticket. De code is bekend bij het secretariaat van de betreffende businessclubs.

Bestel vandaag nog uw entreetickets voor Business Awards Baronie van Breda!