Ruimtelijk vormgever Geert Snijders ontwerpt award

Komende dinsdag wordt de winnaar van de Business Awards Baronie van Breda bekendgemaakt. Tijdens een spectaculaire awardshow wordt bekend wie de prestigieuze award wint. Deze award is gemaakt door ruimtelijk vormgever Geert Snijders.

Op dinsdagavond 3 april vindt in de Grote Kerk Breda de Business Awards Baronie van Breda plaats. Innovatieve bedrijven uit Breda, Etten-Leur en Oosterhout konden zich kandidaatstellen voor deze prestigieuze awardshow. Een gerenommeerde jury heeft op 14 maart de drie genomineerden bekendgemaakt. Deze drie genomineerde ondernemingen strijden om de titel Business Awards Baronie van Breda. Wie komt er als winnaar uit de bus, Hero Benelux, Netvlies of Thetford Nederland? 
 

Prachtig bronzen beeld

De winnaar van de Business Awards Baronie van Breda verkrijgt niet alleen eeuwige roem, volop exposure en media-aandacht: ook krijgt de winnaar een prachtige award. De award is gemaakt door ruimtelijk vormgever Geert Snijders, een oud-student van kunstacademie AKV|St.Joost in Breda. Geert heeft met dit bronzen beeld uiting gegeven aan de samenwerking tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers en de drie grote gemeenten Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Het beeld staat ook symbool voor de drie genomineerden en de ‘X-factor’ die zij met het thema hebben. Het beeld is geïnspireerd op het logo van de Business Awards Baronie van Breda. 

Wie zal dit prachtige bronzen beeld in ontvangst nemen? Op 3 april wordt het bekendgemaakt, en u kunt hierbij aanwezig zijn! Koop de laatste entreetickets voor slechts € 76,76 per stuk