Officiële perslancering Business Awards Baronie van Breda

Afgelopen woensdag vond de persbijeenkomst van Business Awards Baronie van Breda bij een van de hoofdsponsoren Rabobank plaats. Persrelaties uit de omgeving van Breda waren van harte uitgenodigd om verslag te doen van deze officiële perslancering!
 

Stichting Business Awards Breda e.o., de stichting die de Business Awards Baronie van Breda initieert, zette een persbijeenkomst op touw. Tijdens de bijeenkomst op woensdag 6 december konden de journalisten van lokale media en ondernemersvakbladen kennismaken met de Business Awards Baronie van Breda. De awardshow wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en de stichting heeft de duidelijke ambitie om er een jaarlijks terugkerend, hoogstaand evenement van te maken. Business Awards Baronie van Breda wordt hét inspirerende netwerkevent van Baronie van Breda!
 

Zoektocht naar beste onderneming

Om het evenement tot een succes te maken, is persaandacht onontbeerlijk. Samen met de pers kunnen onderscheidende ondernemingen bereikt worden, op zoek naar de beste onderneming van de Baronie van Breda. Diverse mediarelaties waren aanwezig tijdens de officiële perslancering en zij werden voorzien van volop informatie over dit inspirerende event. Dit nieuwe evenement werd door hen enthousiast ontvangen.

Enkele aanwezigen schreven artikelen over de Business Awards Baronie van Breda. Bekijk alvast enkele publicaties:

Lees het artikel op BredaVandaag

Lees het artikel in Weekblad Oosterhout (pagina 11)