Muzikanten Nieuwe Veste verzorgen muziek

Op 26 maart vindt de tweede editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. De muzikale omlijsting wordt gedurende de avond verzorgd door muzikanten van Nieuwe Veste. Na iedere presentatie van de genomineerde wordt een artiest gepresenteerd.

De muzikanten van Nieuwe Veste zijn Bas Jansen (18 jaar, klarinet), Merel Nobelen (18 jaar, piano) en Marjon Pennings (32 jaar, zang). Lees hieronder meer informatie over de drie muzikanten.
 

Muzikanten voorstellen

Bas Janssen en Merel Nobelen hebben samen afgelopen jaar de eerste prijs gewonnen in de categorie ensembles tijdens de landelijke Muziekdag in Hoek van Holland. Tevens heeft Merel de eerste prijs gewonnen in de categorie solisten en de Wisselbeker voor de hoogste score van de dag, waardoor die beker – die ieder jaar van handen wisselt – op dit moment in Breda verblijft! Bas Janssen wil graag de muziekwereld in en gaat dit jaar auditie doen in verschillende conservatoria. Marjon Pennings is specialist in de genre musical en zit in het ‘bijzonder traject’ van Nieuwe Veste. Dit is een speciaal programma voor talentontwikkeling.

Wilt u meer informatie over Nieuwe Veste? Aarzel niet en neem een kijkje op de website van Nieuwe Veste