Meld uw organisatie vandaag nog aan als kandidaat!

Over 3,5 maand is het zover: Business Awards Baronie van Breda 2019! Tijdens deze awardshow wordt regionaal ondernemerschap gevierd en krijgen onderscheidende organisaties een podium. Wilt u dit podium bestijgen? Aarzel niet en meld uw organisatie aan en ding mee naar de Business Award!

Op dinsdag 26 maart 2019 vindt de tweede editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. Tijdens dit netwerkevent worden gasten getrakteerd op een avondvullend programma boordevol entertainment, culinaire versnaperingen en de allerbeste netwerkmogelijkheden. Maar dat niet alleen: het belangrijkste onderdeel van de avond is de bekendmaking van de prestigieuze Businessaward! 
 

Digitalisering en smart business

Onderscheidende organisaties uit de Baronie van Breda kunnen zich tot en met zaterdag 15 december 2018 aanmelden om mee te dingen naar de Businessaward. Deze organisaties uit onder andere Oosterhout, Etten-Leur en Breda moeten wel voldoen aan één belangrijke voorwaarde: ze vervullen een belangrijke rol op het gebied van digitalisering en smart business. Het thema van Business Awards Baronie van Breda 2019 heeft namelijk het volgende thema: ‘How smart is your business - Hoe digitaal is uw succes?’. 
 

Eeuwige roem en een unieke trofee

Het winnen van de Business Awards Baronie van Breda levert naast eeuwige roem, ook exposure en media-aandacht op. Het zal bovendien een extra boost geven aan alle betrokkenen én de medewerkers van uw organisatie. Uiteraard mag u de titel ‘Beste organisatie van de Baronie van Breda’ dragen, maar u ontvangt daarnaast ook een tastbaar bewijs: een trofee. Deze prachtige trofee wordt ontworpen door een kunstenaar uit de Baronie van Breda.
 

Aanmelden tot 15 december 2018

Let op: aanmelden voor de Business Awards Baronie van Breda kan nog tot en met zaterdag 15 december 2018. Bent u de allerbeste organisatie van de Baronie van Breda? Zorg dat u meedingt naar deze prestigieuze onderscheiding en meld u vandaag nog aan! Na de aanmelding ontvangt u per e-mail het vragenformulier. Deze dient u vóór vrijdag 4 januari 2019 te retourneren.


MELD UW ORGANISATIE AAN