Maak kennis met het Comité van Aanbeveling

De Business Awards Baronie van Breda wordt mede mogelijk gemaakt door het Comité van Aanbeveling. Dit comité bestaat uit Jeroen van Glabbeek, voorzitter VNO-NCW Kring Breda, Paul Rüpp, bestuursvoorzitter van Avans Hogeschool, en Paul Depla, burgemeester van Breda.

Met de awardshow Business Awards Baronie van Breda willen wij het ondernemerschap in Breda, Etten-Leur en Oosterhout op de kaart zetten. Deze regio, de Baronie van Breda, is één van de vier grote Brabantse economische regio’s en nu is het meer dan ooit belangrijk om de regio op aantrekkelijke en prominente wijze te positioneren. Met de Business Awards Baronie van Breda wordt ondernemerschap gevierd en krijgen onderscheidende, lokale ondernemingen een podium (én een prestigieuze prijs, natuurlijk). 
 

Initiatief breed dragen

De allereerste editie van Business Awards Baronie van Breda vindt plaats op dinsdag 3 april 2018 op een bijzondere locatie in Breda: de Grote Kerk Breda. Om van deze eerste editie een doorslaand succes te maken, is het belangrijk dat het initiatief breed gedragen wordt. De handen van diverse partijen moeten ineengeslagen worden, zodat de Business Awards Baronie van Breda veel bekijks trekt en positieve impulsen genereert voor het regionale ondernemerschap.
 

Overheid, Onderwijs en Ondernemers

Dit draagvlak wordt onder andere gecreëerd door het betrekken van prominente personen uit de 3 O’s (Overheid, Onderwijs en Ondernemers). De juryleden die op 3 april bepalen welke onderneming de prestigieuze award in ontvangst mag nemen, zijn afkomstig uit de 3 O’s. Ditzelfde geldt voor onze Comité van Aanbeveling. 
 

Drie prominenten uit de Baronie van Breda

Het Comité van Aanbeveling is een comité dat de Business Awards Baronie van Breda steunt en het belang van een dergelijke awardshow onderschrijft. Het Comité van Aanbeveling bestaat uit een drietal prominenten uit de Baronie van Breda, namelijk

Waardering uitspreken

Wij zijn vereerd en blij dat Jeroen van Glabbeek, Paul Rüpp en Paul Depla hun naam hebben verbonden aan de Business Awards Baronie van Breda. Die waardering hebben wij uiteraard ook voor onze juryleden, sponsoren en samenwerkingspartners. Heel hartelijk dank!