Kick-off Business Awards Baronie van Breda 2019

Afgelopen dinsdagochtend was de officiële kick-off van Business Awards Baronie van Breda 2019. De kick-off vond plaats bij Thetford Nederland B.V., de winnaar van vorig jaar. Persrelaties uit de regio waren van harte uitgenodigd om verslag te doen van deze kick-off.

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd en onderscheidende organisaties uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur in het zonnetje worden gezet. In april vond de eerste editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. Hero Benelux, Netvlies B.V. en Thetford Nederland B.V. streden om de felbegeerde award. Thetford Nederland B.V. kwam als winnaar uit de bus. 
 

Business Awards Baronie van Breda 2019

De eerste editie van Business Awards Baronie van Breda was een groot succes. Daarom wordt hier in 2019 een vervolg aan gegeven met een nieuwe editie. Een nieuw thema, nieuwe kandidaten en een nieuwe avond boordevol netwerken, muziek, amusement en culinaire versnaperingen. Business Awards Baronie van Breda 2019 vindt plaats op 26 maart 2019 in de Grote Kerk Breda.
 

How smart is your business?

Ieder jaar staat er een ander thema centraal, en ditmaal is het thema ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Nieuwe technologieën veranderen de wereld en bieden enorme kansen, maar ook bedreigingen. Organisaties ontkomen niet aan een digitale transformatie. Welke succesvolle stappen hebben organisaties gezet, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de continuïteit van hun organisatie? Organisaties die voldoen aan dit thema kunnen zich van 1 november t/m 15 december 2018 kandidaatstellen en meedingen naar de prestigieuze award. 
 

Publicaties over Business Awards Baronie van Breda 2019

Business Awards Baronie van Breda 2019 tot een succes te maken, is persaandacht onontbeerlijk. Diverse mediarelaties waren dan ook aanwezig bij de officiële kick-off. Zij schreven artikelen over de tweede editie Business Awards Baronie van Breda. Bekijk alvast enkele publicaties:

Brabant Business Media

Regio Business (Business Ontmoet Business)