Het thema van Business Awards Baronie van Breda uitgelicht

Op dinsdag 26 maart 2019 vindt de tweede editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. Organisaties uit de Baronie van Breda kunnen zich tot en met 15 december 2018 kandidaatstellen om mee te dingen naar de Business Award. Eén voorwaarde: de organisaties moeten voldoen aan het thema!

Het thema van Business Awards Baronie van Breda 2019 is ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Nieuwe technologieën veranderen de wereld en bieden enorme kansen, maar ook bedreigingen. Organisaties ontkomen niet aan de digitale transformatie. Deze transformatie biedt enorme kansen, maar vraagt ook een vernieuwende manier van werken en communiceren. Hierin spelen digitale technologieën een dominante rol. Denk aan artificial intelligence, virtual reality, innovatieve apps, robotics en 3D-printing.
 

Onderscheidende rol digitalisering en smart business

Heeft uw organisatie succesvolle stappen gezet, zodat uw organisatie zich geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van uw organisatie? Hoe geïntegreerd is uw aanpak met zichtbare resultaten ten aanzien van een hogere productiviteit, verbeterde processen en schaalbaarheid? Wanneer uw organisatie een onderscheidende rol vervult op het gebied van digitalisering en smart business, dan kunt u uw organisatie kandidaatstellen voor de Business Awards Baronie van Breda 2019! U kunt u tot en met 15 december aanmelden, dus wees er snel bij!
 

Twee hoofdthema’s 

Om in aanmerking te komen voor de Business Awards Baronie van Breda 2019, moet u excelleren op het thema is ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Het thema valt uiteen in twee hoofdthema’s, die ook weer met elkaar verbonden zijn. Beide thema’s zijn gelijkwaardig om te kunnen winnen:

1.    Automatisering primaire processen en fysieke operatie

 • Internet of Things
 • 3D printing
 • Robotics
 • Smart logistics

2.    Online klant- en leveranciersrelaties en klantbeleving

 • Innovatieve apps
 • Social media
 • (big) Data analyse
 • Artificial intelligence
 • Virtual reality
   

Meld uw organisatie aan! 

Bekijk hieronder een visualisatie van het thema en de twee hoofdthema’s. Wilt u meer informatie over het thema? Aarzel niet en neem contact met ons op en wij lichten een en ander graag aan u toe. Wilt u uw organisatie direct aanmelden, zodat u op dinsdag 26 maart 2019 kunt meedingen naar de felbegeerde Business Award? Wees er snel bij, want u kunt u tot zaterdag 15 december 2018 aanmelden! 

MELD UW ORGANISATIE AAN