Het programma van Business Awards Baronie van Breda

Op dinsdag 3 april 2018 vindt de allereerste editie van de exclusieve awardshow Business Awards Baronie van Breda plaats. Met deze prestigieuze awardshow wordt Bredaas ondernemerschap gevierd en worden onderscheidende ondernemingen in het zonnetje gezet. Bekijk het programma.

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap gevierd wordt en onderscheidende ondernemingen uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur in het zonnetje worden gezet. De allereerste editie van Business Awards Baronie van Breda vindt plaats op dinsdag 3 april 2018 op één van de meest prachtige en aansprekende locaties van Breda: de Grote Kerk Breda. 
 

Hélène Hendriks, Boaz Adank, Joep van Deudekom en Peer Swinkels

Gasten worden verwelkomd door televisiepresentatrice Hélène Hendriks (bekend van NAC TV en FOX Sports). Zij zal de awarduitreiking begeleiden. Het programma wordt opgeluisterd door prominente sprekers als VVD-wethouder Boaz Adank, cabaretier Joep van Deudekom (bekend van De Kwis en NUHR) en Captain of Industry Peer Swinkels (topman Bavaria). De muziek wordt verzorgd door de Nieuwe Veste.
 

Programma Business Awards Baronie van Breda

  • 18.45 - 19.30 uur Inloop en ontvangst
  • 19.30 - 20.00 uur Aanvang en opening met Hélène Hendriks. VVD-wethouder Boaz Adank zal zijn toelichting geven op de Economische Barometer Breda.
  • 20.00 - 20.30 uur Joep van Deudekom 
  • 20.30 - 20.45 uur Muzikaal intermezzo door de Nieuwe Veste
  • 20.45 - 21.15 uur Presentatie van de drie genomineerden
  • 21.15 - 21.30 uur In gesprek met Captain of Industry Peer Swinkels
  • 21.30 uur - einde Bekendmaking van de winnaar met aansluitend een spetterende businessborrel

Wilt u genieten van dit prachtige programma? Zorg dat u erbij bent en bestel vandaag nog uw entreeticket