Ding mee naar de Businessaward en meld uw organisatie aan

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow en netwerkevent waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Op 26 maart 2019 vindt de tweede editie plaats. Organisaties uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur kunnen zich vanaf nu kandidaatstellen om mee te dingen naar de felbegeerde Businessaward.

Goed ondernemerschap is van onschatbare waarde voor een bloeiende regio als de Baronie van Breda. Tijdens de awardshow Business Awards Baronie van Breda wordt ondernemerschap gevierd, worden samenwerkingsverbanden bevorderd en wordt kennis gedeeld. Na een succesvolle eerste editie in 2018, wordt er in 2019 een vervolg gegeven aan Business Awards Baronie van Breda. De tweede editie vindt plaats op 26 maart 2019 in de Grote Kerk Breda. 
 

How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?

Tijdens de awardshow worden aanwezigen getrakteerd op een avondvullend programma met amusement, netwerkmogelijkheden, muziek en culinaire versnaperingen. Er zijn diverse gerenommeerde sprekers en gedurende de avond wordt de Businessaward uitgereikt. Hierin staat het volgende thema centraal: ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Nieuwe technologieën veranderen de wereld en bieden enorme kansen, maar ook bedreigingen. Hierin spelen digitale technologieën een dominante rol. Denk aan artificial intelligence, virtual reality, innovatieve apps, robotics en 3D-printing.
 

Kandidaatstelling organisaties Baronie van Breda 

Welke onderscheidende organisaties uit de Baronie van Breda hebben ingespeeld op technologische innovatie? Voldoet uw organisatie aan dit thema, dan nodigen wij u uit u kandidaat te stellen voor de Business Awards Baronie van Breda. Als u deelneemt, kunt u meedingen naar de felbegeerde Businessaward. Aanmelden kan van 1 november t/m 15 december 2018 via onze website. 
 

Exposure en media-aandacht 

Een vakkundige jury zal de aanmeldingen beoordelen en drie genomineerden selecteren. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de awardshow op 26 maart 2019. Het winnen van de Business Awards Baronie van Breda levert naast eeuwige roem ook volop exposure en media-aandacht op. Het zal bovendien een extra boost geven aan alle betrokkenen en de medewerkers van de winnende organisatie.

Waar wacht u op? Meld uw organisatie vandaag nog aan!