De winnaar van Business Awards Baronie van Breda is bekend

Op dinsdagavond 3 april vonden de Business Awards Baronie van Breda plaats. De drie bedrijven Hero Benelux, Netvlies B.V. en Thetford Nederland B.V. streden met elkaar om de felbegeerde award. Thetford Nederland B.V. is als winnaar uit de bus gekomen! 

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Ondernemingen uit de Baronie van Breda konden zich kandidaat stellen om mee te dingen naar de prestigieuze Business Award. Tientallen bedrijven hebben zich aangemeld en een vakkundige jury heeft hiervan drie bedrijven genomineerd: Hero Benelux, Netvlies B.V. en Thetford Nederland B.V. Deze organisaties kwamen tegemoet aan het centrale thema ‘Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?’. 
 

Vernieuwende visie op goed werkgeverschap

De juryleden van Business Awards Baronie van Breda hebben een bezoek gebracht aan de drie genomineerde ondernemingen. Op basis van deze bedrijfsbezoeken en een grondig selectieproces, was de jury het unaniem eens over de ultieme winnaar: Thetford Nederland B.V.! Deze Etten-Leurse onderneming heeft onder andere een vernieuwende visie op goed werkgeverschap en medewerkers worden gestimuleerd mee te denken in belang van het bedrijf (ondernemerschap). 
 

Prijsuitreiking met exclusieve award

Thetford Nederland B.V. werd onder luid applaus gekroond tot winnaar van de eerste editie van Business Awards Baronie van Breda. De winst levert niet alleen eeuwige roem, volop exposure en media-aandacht op: ook ontving Thetford Nederland B.V. een exclusieve award. Deze award is gemaakt door ruimtelijk vormgever Geert Snijders, oud-student van kunstacademie AKV|St.Joost in Breda.

Divers programma awardshow

Tijdens de awardshow werden gasten in de Grote Kerk Breda verwelkomd door televisiepresentatrice Hélène Hendriks (bekend van NAC TV en FOX Sports). Het programma werd daarna opgeluisterd door prominente sprekers als VVD-wethouder Boaz Adank, cabaretier Joep van Deudekom (bekend van De Kwis en NUHR) en Captain of Industry Peer Swinkels (topman Bavaria). Muzikanten van de Nieuwe Veste zorgden voor een muzikaal intermezzo en na de uitreiking van de award was er een professionele netwerkborrel. 
 

Dankwoord

De eerste editie van de Business Awards Baronie van Breda was een groot succes. Wij kijken al uit naar een volgende editie! Wij willen alle betrokkenen bedanken voor hun steun en betrokkenheid bij de awardshow. Onze speciale dank gaat uit naar de drie genomineerden, het Comité van Aanbeveling, de juryleden, de sponsoren, de samenwerkingspartners en de leden van Stichting Business Awards Baronie van Breda. Heel hartelijk bedankt!