De drie genomineerden zijn bekend!

Op 26 maart vindt Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats! Tijdens deze exclusieve netwerkavond strijden drie organisaties uit de Baronie met Breda om de felbegeerde Business Award. De namen van de drie organisaties zijn nu bekend.

Vanaf 1 november 2018 konden organisaties uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur zich aanmelden voor Business Awards Baronie van Breda 2019. Zij dienden op onderscheidende wijze te voldoen aan het thema ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Welke succesvolle stappen hebben organisaties gezet, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de continuïteit van hun organisatie?
 

Genomineerden uit de Baronie van Breda

Tal van organisaties uit de Baronie van Breda hebben gehoor gegeven aan de oproep en zij hebben zich tijdens de inschrijfperiode aangemeld. Een gerenommeerde jury heeft zich gebogen over alle aanmeldingen en na een uitvoerige selectieprocedure is het aantal kandidaten teruggebracht naar drie genomineerden. De drie genomineerden zijn Filmfabriek & Filmkapitaal BV, AXI BV en Young Perfect BV!
 

Filmfabriek & Filmkapitaal BV

Filmfabriek en Filmkapitaal zijn twee zusterorganisaties. Filmfabriek is een hightech fabrikant van filmscanners en filmgerelateerde producten. Filmkapitaal is gespecialiseerd in het digitaliseren, restaureren en archiveren van film. De bedrijven bevinden zich in Breda en Bavel.
 

AXI BV

AXI is een ICT-bedrijf dat actief is in Nederland en België. Het bouwt innovatieve software voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, service-organisaties en winkelketens. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Breda.
 

Young Perfect BV

Young Perfect helpt retailers en A-merken met het behalen van hun merk- en categoriedoelstellingen door middel van het strategisch adviseren, benchmarken en uitvoeren van activaties op de winkelvloer. Het bedrijf is gevestigd in Breda.
 

Bestel entreetickets voor Business Awards Baronie van Breda 2019 

Bovengenoemde organisaties strijden op 26 maart met elkaar om de felbegeerde Business Award. Tijdens Business Awards Baronie van Breda 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt en gekroond. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Bestel uw entreetickets voor € 76,76 per stuk! Naast de exclusieve awardshow is er een gevarieerd programma met muziek, lezingen, animatie en volop netwerkmogelijkheden. Het exacte programma wordt de komende periode bekendgemaakt. Houd hiervoor de website in de gaten.