De drie genomineerde bedrijven zijn bekend

Op 3 april vindt in de Grote Kerk Breda de Business Awards Baronie van Breda plaats. Innovatieve bedrijven uit Breda, Etten-Leur en Oosterhout konden zich kandidaatstellen voor deze prestigieuze awardshow. Een gerenommeerde jury heeft op 14 maart de drie genomineerden bekendgemaakt.

Op 3 april 2018 vinden de Business Awards Baronie van Breda plaats. Met deze prestigieuze awardshow wordt Bredaas ondernemerschap gevierd en worden onderscheidende ondernemingen in het zonnetje gezet. Het centrale thema van de awardshow is ‘Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?’.
 

Genomineerden voor Business Awards Baronie van Breda

Tot 24 januari konden onderscheidende ondernemingen uit Breda, Oosterhout, Etten-Leur en omstreken zich aanmelden voor de Business Awards Baronie van Breda. Er kwamen tientallen aanmeldingen binnen en de afgelopen tijd heeft een gerenommeerde jury de aanmeldingen in behandeling genomen. Na een deskundig selectieproces heeft de jury drie genomineerden uitgekozen, namelijk Thetford Nederland BV, HERO Benelux en Netvlies BV
 

Bekendmaking tijdens genomineerdenbijeenkomst

Deze drie genomineerden werden op 14 maart tijdens een exclusieve genomineerdenbijeenkomst bekendgemaakt. Op deze bijeenkomst waren de genomineerde bedrijven, sponsoren, partners en juryleden van Business Awards Baronie van Breda aanwezig. De drie genomineerden Thetford Nederland BV, HERO Benelux en Netvlies BV zullen op 3 april de strijd met elkaar aangaan, waarna één bedrijf wordt gekroond tot meest onderscheidende onderneming van de Baronie van Breda. 

Wilt u aanwezig zijn bij de ontknoping van de Business Awards Baronie van Breda? Zorg dat u erbij bent en bestel vandaag nog uw entreeticket