Dáárom meldt u zich aan voor de Business Awards Baronie van Breda

Express your talent. Neem samen met andere ondernemers deel aan Business Awards Baronie van Breda en wie weet wordt u uitgeroepen tot de beste, meest onderscheidende onderneming van de Baronie van Breda.

  • Heeft uw organisatie onderscheidend vermogen op het gebied van ‘Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?’?
  • Bestaat in uw onderneming een cultuur die gericht is op vertrouwen tussen management en medewerkers?
  • Staat investering in talentontwikkeling en verantwoordelijkheid hoog op de agenda?
  • Is uw onderneming op het vlak van Employer Branding op een andere manier onderscheidend?
     

Kunt u op één van de vier vragen ‘ja’ antwoorden, dan bent u ondernemer die wij zoeken! Voor de awardshow Business Awards Baronie van Breda zoeken wij onderscheidende ondernemers uit de Baronie van Breda (omgeving Breda, Oosterhout en Etten-Leur). Ondernemers die zich sterk maken voor medewerkerstevredenheid, kennisdeling en talentontwikkeling. Ondernemers die buiten de gebaande paden treden en een unieke visie op employer branding hebben ontwikkeld. 
 

Eeuwige roem en een unieke trofee

Het winnen van de Business Awards Baronie van Breda levert naast eeuwige roem, ook volop exposure en media-aandacht op. Het zal bovendien een extra boost geven aan alle betrokkenen én de medewerkers van uw onderneming. Uiteraard mag u de titel ‘Beste onderneming van de Baronie van Breda’ dragen, maar u ontvangt daarnaast ook een tastbaar bewijs: een trofee. Deze zeer unieke trofee zal worden ontworpen door een gerenommeerde, lokale kunstenaar.
 

Aanmelden tot 24 januari 2018

Let op: aanmelden voor de Business Awards Baronie van Breda kan nog tot 24 januari 2018. Bent u de allerbeste onderneming van de Baronie van Breda? Zorg dat u meedingt naar deze prestigieuze onderscheiding en meld u vandaag nog aan! Na de aanmelding ontvangt u per e-mail het vragenformulier. Wij verzoeken u vriendelijk deze vóór 24 januari 2018 te retourneren.