Business Awards in magazine Regio Business

Magazine Regio Business schenkt aandacht aan Business Awards Baronie van Breda 2019! In de editie maart-april verschijnt een artikel over de prestigieuze awardshow waar regionaal ondernemerschap een podium krijgt. 

Regio Business is een gerenommeerde netwerkorganisatie die zich richt op actieve ondernemers, managers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen in Oost-, Midden- en West-Brabant. De netwerkorganisatie beschikt over online platform en over drie zakelijke magazines die in Brabant worden verspreid.
 

Paginagroot artikel in Regio Business

In het maart-april-nummer van Regio Business West-Brabant wordt aandacht geschonken aan de Business Awards Baronie van Breda. In het paginagrote artikel vinden lezers meer informatie over de awardshow waar drie genomineerden met elkaar strijden om de felbegeerde Business Award. In het artikel worden bovendien de namen van de drie genomineerden aangehaald, namelijk AXI BV, Filmfabriek & Filmkapitaal BV en Young Perfect BV. Op dinsdag 26 maart wordt bekend wie van deze drie genomineerden de ‘beste en meest onderscheidende organisatie van de Baronie van Breda’ is. 

Wilt u het artikel in Regio Business lezen? Bekijk het artikel vandaag nog:

Lees het artikel online

Blader online door de digitale uitgave