Business Awards in Issue Magazine

In het voorjaarsnummer van Issue Magazine leest u een artikel over Business Awards Baronie van Breda 2019! In het artikel wordt dieper ingegaan op het event, de kaartverkoop én de bekendmaking van de drie genomineerden.  

Regionaal, business en lifestyle met een glossy tintje … dat zijn de kernwoorden van Issue Magazine. Het magazine wordt gratis verspreid in Breda en omgeving en richt zich op ondernemende particulieren in de regio. 
 

Artikel in voorjaarsnummer Issue Magazine

Heeft u het nieuwe voorjaarsnummer van Issue Magazine al ontvangen of gelezen? Business Awards Baronie van Breda komt terug in het magazine met een paginagroot artikel. In het artikel leest u meer informatie over het businessevenement op 26 maart, over het centrale thema en over de drie genomineerde bedrijven. De drie genomineerden zijn AXI BV, Filmfabriek & Filmkapitaal BV en Young Perfect BV. Deze organisaties strijden op 26 maart met elkaar om de felbegeerde Business Award.
 

Lees artikel en bestel tickets

Bent u nieuwsgierig geworden naar het artikel in Issue Magazine? Aarzel niet en bekijk het artikel eenvoudig online! Wilt u kaarten bemachtigen om Business Awards Baronie van Breda 2019 bij te wonen? Aarzel niet en koop uw entreetickets vandaag nog! 

Blader door de digitale uitgave

Koop uw entreetickets voor Business Awards Baronie van Breda 2019