Aanmeldperiode is van start!

Na twee eerdere, succesvolle edities komt hét businessevent Business Awards Baronie van Breda in 2020 terug met wat wederom een spetterende avond belooft te gaan worden.

Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd en onderscheidende ondernemingen uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur in het zonnetje worden gezet. Afgelopen maart vond de tweede editie van Business Awards Baronie van Breda plaats waar tijdens een spectaculair, avondvullend programma Filmfabriek & Filmkapitaal BV onder luid applaus tot winnaar werd gekroond. Inmiddels kijken we vooruit naar editie 3.

Business Awards Baronie van Breda 2020

De eerste editie in 2018 van Business Awards Baronie van Breda was gelijk een groot succes. Dat hier een vervolg op moest komen werd direct duidelijk. Ook de derde editie zal weer een verrassend leuke avond worden. Een nieuw thema, nieuwe kandidaten en een nieuwe avond boordevol netwerken, muziek, amusement en culinaire versnaperingen. Business Awards Baronie van Breda 2020 vindt plaats op 1 april 2020 in de Grote Kerk Breda.

What’s your impact?

Ieder jaar staat er een ander thema centraal, en ditmaal is het thema ‘What’s your impact – Wat draagt uw onderneming bij aan de maatschappij?’. Levert u met uw onderneming een positieve bijdrage aan de maatschappij? Denk hierbij aan gebieden als gezondheid, werkgeverschap, leefomgeving, energie en grondstoffenverbruik. Deze 3e editie is het tijd om de focus breder te trekken: wat is uw (duurzame) impact op de maatschappij betreffende één of meerdere van deze onderwerpen? Ondernemingen die voldoen aan deze criteria kunnen zich van 1 oktober t/m 15 december 2019 kandidaatstellen en meedingen naar de prestigieuze award via www.babvb.nl/aanmeldprocedure

Nieuwe award

Komende editie zal ook in het teken staan van een nieuwe award die erbij is gekomen, namelijk een award speciaal gericht op bedrijventerreinen. De organisatie van de Business Awards Baronie van Breda gaat hierbij op zoek naar bedrijventerreinen die zich aantoonbaar hebben ingespannen om hun terrein op enigerlei wijze te verduurzamen en die daarbij een voorbeeld zijn voor andere bedrijventerreinen. Aanmelden hiervoor kan via de website: www.babvb.nl/aanmelden-bedrijventerrein