Brabant in Business schenkt aandacht aan Business Awards Baronie van Breda

Onlangs verscheen er op platform Brabant in Business een artikel over Business Awards Baronie van Breda. In het artikel werd de ticketverkoop aangehaald. Deze is op 1 februari van start gegaan. 

Brabant in Business is een platform van uitgeverij Brabant Business Media. Deze uitgeverij is niet alleen verantwoordelijk voor het platform Brabant in Business, maar geeft ook het fysieke magazine Brabant Business Magazine (BBM) uit. 
 

Aankondiging ticketverkoop

Op 7 februari verscheen er op Brabant in Business een artikel over Business Awards Baronie van Breda 2019. In het artikel vinden lezers meer informatie over de regionale awardshow waar drie genomineerden met elkaar strijden om de felbegeerde titel ‘beste en meest onderscheidende organisatie van de Baronie van Breda’. In het artikel wordt bovendien aangekondigd dat de ticketverkoop van start is gegaan. Men kan op de website www.babvb.nl entreetickets kopen voor de awardshow op 26 maart 2019. 

Bent u benieuwd naar het artikel? Lees ‘m online! Klik op de link hieronder, en u wordt rechtstreeks doorgestuurd naar het artikel. 

Lees het artikel op Brabant in Business