Blijf op de hoogte

Laatste nieuws Business Awards Baronie van Breda

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen rondom de Business Awards Baronie van Breda? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die het netwerkevent u biedt? Houd onze nieuwspagina in de gaten. Geregeld verschijnen hier nieuwsberichten, blogberichten en interviews. 

 • Business Awards Baronie van Breda 2020

  Na twee eerdere, succesvolle edities komt hét businessevent Business Awards Baronie van Breda in 2020 terug met wat wederom een spetterende avond belooft te gaan worden.

 • Filmfabriek & Filmkapitaal BV wint Business Awards Baronie van Breda 2019

  Filmfabriek & Filmkapitaal BV wint Business Awards Baronie van Breda 2019

  Op 26 maart vond Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats. De organisaties AXI BV, Filmfabriek & Filmkapitaal BV en Young Perfect BV streden met elkaar om de prestigieuze Business Award. Filmfabriek & Filmkapitaal BV is deze bijzondere avond  tot winnaar gekroond! 

 • Studenten AKV|St.Joost ontwerpen award

  Studenten AKV|St.Joost ontwerpen award

  Dinsdag 26 maart vindt Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats. Tijdens een spetterende awardshow wordt bekend wie de Business Award wint. De award is ontworpen door studenten van AKV|St.Joost in Breda.

 • Muzikanten Nieuwe Veste verzorgen muziek

  Muzikanten Nieuwe Veste verzorgen muziek

  Op 26 maart vindt de tweede editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. De muzikale omlijsting wordt gedurende de avond verzorgd door muzikanten van Nieuwe Veste. Na iedere presentatie van de genomineerde wordt een artiest gepresenteerd.

 • Business Awards in Issue Magazine

  Business Awards in Issue Magazine

  In het voorjaarsnummer van Issue Magazine leest u een artikel over Business Awards Baronie van Breda 2019! In het artikel wordt dieper ingegaan op het event, de kaartverkoop én de bekendmaking van de drie genomineerden.  

 • Business Awards in magazine Regio Business

  Business Awards in magazine Regio Business

  Magazine Regio Business schenkt aandacht aan Business Awards Baronie van Breda 2019! In de editie maart-april verschijnt een artikel over de prestigieuze awardshow waar regionaal ondernemerschap een podium krijgt. 

 • De drie genomineerden zijn bekend!

  De drie genomineerden zijn bekend!

  Op 26 maart vindt Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats! Tijdens deze exclusieve netwerkavond strijden drie organisaties uit de Baronie met Breda om de felbegeerde Business Award. De namen van de drie organisaties zijn nu bekend.

 • Brabant in Business schenkt aandacht aan Business Awards Baronie van Breda

  Brabant in Business schenkt aandacht aan Business Awards Baronie van Breda

  Onlangs verscheen er op platform Brabant in Business een artikel over Business Awards Baronie van Breda. In het artikel werd de ticketverkoop aangehaald. Deze is op 1 februari van start gegaan. 

 • Word sponsor van Business Awards Baronie van Breda

  Word sponsor van Business Awards Baronie van Breda

  Maak kennis met Business Award Baronie van Breda, hét inspirerende netwerkevent van de Baronie van Breda. Wilt u deel uitmaken van deze prestigieuze awardshow? Organisaties uit de regio kunnen sponsor of samenwerkingspartner worden! Lees hier gauw meer. 
   

 • Ticketverkoop is van start gegaan!

  Ticketverkoop is van start gegaan!

  Op dinsdag 26 maart 2019 vindt de tweede editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. Wilt u hierbij aanwezig zijn? De ticketverkoop is op 1 februari van start gegaan, dus bestel vandaag nog uw entreetickets! 

 • Blockchain in uw organisatie toepassen

  Blockchain in uw organisatie toepassen

  Geregeld verschijnen er in de media berichten over blockchain. U heeft het ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. Maar wat is blockchain nu precies? Business Awards Baronie van Breda duikt er dieper in en vertelt u er in deze blog meer informatie over. 

 • Veel animo voor Business Awards Baronie van Breda 2019

  Veel animo voor Business Awards Baronie van Breda 2019

  Op 26 maart 2019 vindt Business Awards Baronie van Breda 2019 plaats. Er is veel belangstelling voor de regionale awardshow, want tientallen organisaties uit de Baronie van Breda hebben zich de afgelopen periode kandidaat gesteld. De aanmeldingstermijn is inmiddels verstreken.

 • Het thema van Business Awards Baronie van Breda uitgelicht

  Het thema van Business Awards Baronie van Breda uitgelicht

  Op dinsdag 26 maart 2019 vindt de tweede editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. Organisaties uit de Baronie van Breda kunnen zich tot en met 15 december 2018 kandidaatstellen om mee te dingen naar de Business Award. Eén voorwaarde: de organisaties moeten voldoen aan het thema!

 • Meld uw organisatie vandaag nog aan als kandidaat!

  Meld uw organisatie vandaag nog aan als kandidaat!

  Over 3,5 maand is het zover: Business Awards Baronie van Breda 2019! Tijdens deze awardshow wordt regionaal ondernemerschap gevierd en krijgen onderscheidende organisaties een podium. Wilt u dit podium bestijgen? Aarzel niet en meld uw organisatie aan en ding mee naar de Business Award!

 • Interview bestuursleden in magazine Regio Business

  Interview bestuursleden in magazine Regio Business

  Na een succesvolle eerste editie, wordt in 2019 een vervolg gegeven aan Business Awards Baronie van Breda. Tot en met 15 december kunnen onderscheidende ondernemingen uit de regio zich kandidaatstellen en meedingen naar de prestigieuze Business Award.

 • Ding mee naar de Businessaward en meld uw organisatie aan

  Ding mee naar de Businessaward en meld uw organisatie aan

  Business Awards Baronie van Breda is een awardshow en netwerkevent waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Op 26 maart 2019 vindt de tweede editie plaats. Organisaties uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur kunnen zich vanaf nu kandidaatstellen om mee te dingen naar de felbegeerde Businessaward.

 • Kick-off Business Awards Baronie van Breda 2019

  Kick-off Business Awards Baronie van Breda 2019

  Afgelopen dinsdagochtend was de officiële kick-off van Business Awards Baronie van Breda 2019. De kick-off vond plaats bij Thetford Nederland B.V., de winnaar van vorig jaar. Persrelaties uit de regio waren van harte uitgenodigd om verslag te doen van deze kick-off.

 • De winnaar van Business Awards Baronie van Breda is bekend

  De winnaar van Business Awards Baronie van Breda is bekend

  Op dinsdagavond 3 april vonden de Business Awards Baronie van Breda plaats. De drie bedrijven Hero Benelux, Netvlies B.V. en Thetford Nederland B.V. streden met elkaar om de felbegeerde award. Thetford Nederland B.V. is als winnaar uit de bus gekomen! 

 • Ruimtelijk vormgever Geert Snijders ontwerpt award

  Ruimtelijk vormgever Geert Snijders ontwerpt award

  Komende dinsdag wordt de winnaar van de Business Awards Baronie van Breda bekendgemaakt. Tijdens een spectaculaire awardshow wordt bekend wie de prestigieuze award wint. Deze award is gemaakt door ruimtelijk vormgever Geert Snijders.

 • Maak kennis met het Comité van Aanbeveling

  Maak kennis met het Comité van Aanbeveling

  De Business Awards Baronie van Breda wordt mede mogelijk gemaakt door het Comité van Aanbeveling. Dit comité bestaat uit Jeroen van Glabbeek, voorzitter VNO-NCW Kring Breda, Paul Rüpp, bestuursvoorzitter van Avans Hogeschool, en Paul Depla, burgemeester van Breda.

 • Onze samenwerking met het onderwijs

  Onze samenwerking met het onderwijs

  Awardshow Business Awards Baronie van Breda wordt geïnitieerd door de 3 O’s (Overheid, Onderwijs en Ondernemers). Niet voor niets zijn wij een samenwerking aangegaan met (de studenten van) de regionale onderwijsinstellingen NHTV, Avans Hogeschool en ROC West-Brabant. Lees er hier meer informatie over.
   

 • De drie genomineerde bedrijven zijn bekend

  De drie genomineerde bedrijven zijn bekend

  Op 3 april vindt in de Grote Kerk Breda de Business Awards Baronie van Breda plaats. Innovatieve bedrijven uit Breda, Etten-Leur en Oosterhout konden zich kandidaatstellen voor deze prestigieuze awardshow. Een gerenommeerde jury heeft op 14 maart de drie genomineerden bekendgemaakt.

 • Het programma van Business Awards Baronie van Breda

  Het programma van Business Awards Baronie van Breda

  Op dinsdag 3 april 2018 vindt de allereerste editie van de exclusieve awardshow Business Awards Baronie van Breda plaats. Met deze prestigieuze awardshow wordt Bredaas ondernemerschap gevierd en worden onderscheidende ondernemingen in het zonnetje gezet. Bekijk het programma.

 • Start ticketverkoop Business Awards Baronie van Breda

  Start ticketverkoop Business Awards Baronie van Breda

  Op dinsdag 3 april 2018 vindt de allereerste editie van de exclusieve awardshow Business Awards Baronie van Breda plaats. Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag hun entreeticket bestellen! Lees hier meer informatie over de ticketverkoop en het voorlopige programma. 

 • Vergroot uw netwerk en word sponsor van Business Awards Baronie van Breda

  Vergroot uw netwerk en word sponsor van Business Awards Baronie van Breda

  De Business Award Baronie van Breda wordt hét inspirerende netwerkevent van Baronie van Breda. Wilt u deel uitmaken van deze prestigieuze awardshow? Ondernemingen uit de Baronie van Breda hebben de mogelijkheid om sponsor te worden van de Business Awards Baronie van Breda. 

 • Verbondenheid tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers

  Verbondenheid tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers

  De Baronie van Breda staat voor een uitdaging om zich stevig en aantrekkelijk te positioneren. Hierbij is het belangrijk dat Ondernemers, Overheden en Onderwijsinstellingen (de 3 O’s) met elkaar samenwerken. Met de Business Awards Baronie van Breda willen wij bijdragen aan een nauwe verbondenheid.

 • Veel belangstelling voor Business Awards Baronie van Breda

  Veel belangstelling voor Business Awards Baronie van Breda

  Op 3 april 2018 vindt het inspirerende netwerkevent Business Awards Baronie van Breda plaats. Er is veel animo voor de awardshow, want tientallen bedrijven hebben zich inmiddels kandidaat gesteld. De aanmeldingstermijn is daarom opgeschoven tot 24 januari 2018.

 • Magazine Regio Business over Business Awards Baronie van Breda

  Magazine Regio Business over Business Awards Baronie van Breda

  In de januari/februari-editie schenkt magazine Regio Business aandacht aan de Business Awards Baronie van Breda. In een paginagroot artikel worden lokale ondernemingen opgeroepen zich kandidaat te stellen. Wij zijn trots op deze mooie uitgave!

 • Nut én noodzaak van Employer Branding

  Nut én noodzaak van Employer Branding

  Op dinsdag 3 april vindt de eerste editie van Business Awards Baronie van Breda plaats. Ditmaal is het thema ‘Employer Branding: Hoe sterk is uw werkgeversmerk?’. Ontdek hier het nut én de noodzaak van Employer Branding.

 • Dáárom meldt u zich aan voor de Business Awards Baronie van Breda

  Dáárom meldt u zich aan voor de Business Awards Baronie van Breda

  Express your talent. Neem samen met andere ondernemers deel aan Business Awards Baronie van Breda en wie weet wordt u uitgeroepen tot de beste, meest onderscheidende onderneming van de Baronie van Breda.

 • De Ondernemer schrijft over Business Awards Baronie van Breda

  De Ondernemer schrijft over Business Awards Baronie van Breda

  Afgelopen december besteedde De Ondernemer, de zakelijke bijlage van dagblad BN DeStem, aandacht aan de Business Awards Baronie van Breda. Het is een prachtige uitgave geworden.

 • Officiële perslancering Business Awards Baronie van Breda

  Officiële perslancering Business Awards Baronie van Breda

  Afgelopen woensdag vond de persbijeenkomst van Business Awards Baronie van Breda bij een van de hoofdsponsoren Rabobank plaats. Persrelaties uit de omgeving van Breda waren van harte uitgenodigd om verslag te doen van deze officiële perslancering!
   

 • Bedrijven tekenen sponsorovereenkomst

  Bedrijven tekenen sponsorovereenkomst

  Op 3 april 2018 vinden de Business Awards Baronie van Breda plaats. Met deze prestigieuze awardshow wordt ondernemerschap gevierd en worden onderscheidende ondernemingen in het zonnetje gezet. De Business Awards Baronie van Breda worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Alle event-updates direct in uw mailbox