Sven van der Bent

Senior Operational Manager Tempo-Team


Local for local

“Iedere dag helpen mijn team en ik mensen aan een baan en opdrachtgevers uit de regio aan geschikte kandidaten voor hun vacatures. Dat doen we met ongelooflijk veel inzet en energie. De arbeidsmarkt is de afgelopen anderhalf jaar enorm veranderd. Waar ondernemers in Breda vroeger een keuze konden maken uit een ruime groep van geschikte kandidaten, zien we nu veel schaarste. Sommige vacatures krijgen zij simpelweg nauwelijks ingevuld. Niet alleen vacatures voor hooggekwalificeerd personeel, maar over alle niveaus heen. Het is dan enorm belangrijk dat bedrijven bij kandidaten bekendstaan als aantrekkelijk werkgever. Kandidaten hebben mmers wat te kiezen. Naast dat wij Brabantse ondernemers helpen aan de beste kandidaten, adviseren wij hen ook hoe zij aantrekkelijker kunnen worden bij kandidaten, zodat ze ook volgend jaar - en de jaren erna - beschikken over de beste mensen.”  

Tempo-Team gelooft erg in lokaal ondernemerschap
"Bij Tempo-Team zijn we het aan onszelf, onze opdrachtgevers en onze kandidaten verplicht om veel kennis te hebben van de arbeidsmarkt in West-Brabant. Alleen op die manier helpen wij lokale ondernemers aan de beste mensen. Local for local noemen we dat bij Tempo-Team. Dat, samen met mijn bijna 15-jarige carrière bij Tempo-Team én een ijzersterk team, maakt dat wij iedere dag net dat stapje extra kunnen zetten voor ondernemers in West-Brabant."

Naast senior operationeel manager bij Tempo-Team is Sven van der Bent vader van twee kinderen en vrijwilliger binnen een buurtproject van de gemeente Breda. Je inzetten voor je stad, je buurt, je regio; het is iets dat Sven zakelijk en privé typeert.