Genomineerden

De drie genomineerde organisaties van Business Awards Baronie van Breda 2020

De genomineerden voor de Business Awards Baronie van Breda 2020 zijn bekend! In categorie bedrijven zijn dat geworden:

- Studio Mango
- Bluekens EV
- de Martens Groep

 

 

 

Studio Mango

Studio Mango is een full-service design & engineering bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt voor een grote verscheidenheid aan klanten. Zij creëren prachtige, onderscheidende en zinvolle items met oog voor duurzaamheid en betaalbaarheid.

 

Bluekens EV

Bluekens is een echt familiebedrijf dat met zijn tijd mee gaat. Onder deze formule zetten zij volop in op duurzaamheid en brengen zij met Bluekens EV de toekomst van elektrisch vervoer vandaag op de weg. De StreetScooters waarmee zij werken zijn de oplossing voor duurzame mobiliteit binnen de operationele werkprocessen van hun klanten.

 

Koninklijke Martens Groep

Familiebedrijf Martens is al jaren met duurzaamheid bezig en ontving hier eerder al een Groene Pluim voor. Zij hebben verschillende projecten lopen om hun impact zo duurzaam mogelijk te maken. Van een programma voor de vitaliteit van het personeel zelf tot het inzetten op een circulaire economie.

 

Genomineerden bedrijventerrein Award

Daarnaast wordt er dit jaar ook een award uitgereikt aan een bedrijventerrein dat zich focust op hun duurzame impact op de maatschappij. In deze categorie zijn genomineerd:

BIZ Weststad
3B-O
LCHM (Logistic Center Hazeldonk Meer)

Helaas heeft de uitreiking van de Award voor de editie 2020 niet plaatsgevonden als gevolg van corona. Ook editie 2021 gaat niet door. De volgende editie staat nu (onder voorbehoud) gepland voor maart 2022.

Voorzitter Ton Jongeneelen heeft in oktober en november 2020 wel de nominatiecertificaten uitgereikt.